Brynolf & Ljung – Cirkeln

 

Nu sluter Brynolf & Ljung cirkeln och bjuder på årets stora aha-upplevelse!

Efter succén ’Hokus Pokus Motherf*ckers’ som gick för utsålda hus runt om i landet 2016-2017, kommer Peter Brynolf & Jonas Ljungs nya storskaliga scensatsning ’Cirkeln’.

Under tre säsonger av det populära programmet ”Brynolf & Ljung – Street Magic” på TV4 har Peter och Jonas lurat svenska kändisar. Nu är det din tur! I Cirkeln får publiken möjlighet att uppleva street magic, live från scen och ute i publiken. Med hjälp av fingerfärdighet, psykologi och suggestion suddas gränsen ut för vad som är möjligt, och vad som egentligen borde vara omöjligt.

Den röda tråden i Cirkeln är osannolika sammanträffanden. Alla har någon gång varit med om händelser där man känner – det här kan inte vara en slump.

Nu sluter Brynolf & Ljung cirkeln.

Recensioner:
”Underhållande magi med Brynolf & Ljung” AFTONBLADET
”Brynolf & Ljung förtrollar (Gävle) publiken” GEFLE DAGBLAD
”Obegripligt, förbluffande och hissnande” ESKILSTUNA KURIREN

SoMe länkar:
Facebook: https://www.facebook.com/brynolfljung
Instagram: https://www.instagram.com/brynolfljung
Hemsida: https://brynolf-and-ljung.com/sv/

Datum:
22 nov 2019

Tid:
19:30

Paus:
105 minuter utan paus

» Köp Biljett

Mat:
Serveringen till mat och dryck öppnar klockan 18.00. På menyn finns härliga smörrebröd i olika sorter och även en hamburgerbuffé där du själv komponerar din burgare med olika grönsaker och dressing. Ni hittar vår bar i Kraftringen Lounge på plan 2, och i foajén har vår kiosk öppet. Välkomna! För garanterad plats, reservera ditt bord hos jeanette@arenaevenemang.se
» Boka matpaket

Arrangör:
Lifeline

Övrig information:
Handikapplatser säljs via Ticketmasters callcenter på tel. 0771-70 70 70.