Fokus Hjälpmedel Lund

 

Den 11 och 12 mars 2020 är det åter dags för Fokus Hjälpmedel att inta Lund.

Hjälpmedelsmötet arrangeras på Sparbanken Skåne Arena och fokus ligger på fortbildning, inspiration och utveckling. Aktuella seminarier kommer att varvas med relevanta workshops och i leverantörsutställningen får ni kvalificerade möten med innovatörer, leverantörer och tillverkare inom hjälpmedelssektorn.

Fokus Hjälpmedel är samlingsnamnet för relevant fortbildning för förskrivare och hjälpmedelskonsulenter. Genom aktuella föreläsningar om ämnen som engagerar och genom workshops där tillfällen till praktiska övningar ges får besökarna chans att utveckla sig i sin yrkesroll. På den stora leverantörsutställningen presenteras de senaste produkterna av de kunniga utställarna – allt för att du som besökare ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök. Ett besök på hjälpmedelsmötet är välinvesterad fortbildning dit man som arbetsgivare absolut skickar sina medarbetare.

Efter flera framgångsrika år har konceptet Fokus Hjälpmedel utökat till ytterligare platser i Sverige. Detta för att så många som möjligt i branschen ska ha möjlighet att ta del av den fortbildning Fokus Hjälpmedel erbjuder.

– Vi har gett våra fem hjälpmedelsmöten runt om i landet samma familjenamn – Fokus Hjälpmedel. Detta har vi gjort för att det ska vara tydligt och enkelt att veta vad man kan förvänta sig: spännande fortbildningsaktiviteter, inspirerande föreläsningar och utställningar av det senaste inom medicintekniska hjälpmedel. Programmen utformas tillsammans av de lokala hjälpmedelsorganisationerna och hjälpmedelsföretagen inom Swedish Medtech. För att alla relevanta professioner ska kunna ta del av programmet kör vi samma program under mötets två dagar, säger Petrus Laestadius, vice vd Swedish Medtech.

Datum:
11 mar 2020 - 12 mar 2020

Tid:
09.00-16.00

Pris:
Mässan är kostnadsfri att besöka - men glöm inte att förregistrera ditt besök och ta ut din besöksbadge, då slipper du köa vid entrén.
» Köp Biljett

Arrangör:
Fokus hjälpmedel