NYTT DATUM! Magnus Carlsson – ”Från Barbados till Gamla Stan”

 

MAGNUS CARLSSON ”FRÅN BARBADOS TILL GAMLA STAN” 2020-04-18 ÄR FLYTTAD TILL 2020-09-18, KL 19:30

På grund av coronavirusets framfart i Sverige och i resten av världen, har vi beslutat oss för att flytta fram hela turnén.
Detta beror på det regeringsbeslut som togs den 11 mars om att förbjuda allmänna sammankomster över 500 personer.
Turnén var planerad att spela mellan 19 mars – 25 april.
Osäkerheten kring vad som gäller då, är stor. Kommer förbudet över allmänna sammankomster över 500 personer att vara hävt till dess, eller kommer det kanske rentav, som i så många andra länder, vara sänkt till 100 personer?
Vi vill att ni som köpt biljett till denna föreställning ska känna glädje och entusiasm, inte känna obehag och kanske rentav rädsla över att samlas.
Nu måste vi istället alla ta vårt samhällsansvar och hjälpas åt att begränsa smittspridningen.

Vad du behöver veta:
Showen som var planerad till den 18 april 2020 kommer istället att spela den 18 september 2020 kl. 19:30.
Din biljett gäller på det nya datumet, så håll i den biljett du har till Sparbanken Skåne Arena, Lund.

Det du behöver göra är att befinna dig på Sparbanken Skåne Arena den 18 september med din nuvarande biljett.

Information finns även på: www.krall.se/magnus

Har du frågor kring detta så är du välkommen att kontakta arrangören på info@krall.se

——————————

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att återigen åka ut på stor turné som avslutas på Lisebergsteatern i Göteborg. Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen ”Från Barbados till Gamla Stan”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

Mer information om showen finns på: www.krall.se

Datum:
18 sep 2020

Tid:
19.30

Paus:
120 minuter (ingen paus)

Pris:
650 kr – 695 kr
» Köp Biljett

Arrangör:
KRALL