KONFERENS I LUND

Välkommen till Lunds mötesplats

Konferenser, kongresser, mässor, bolagsstämmor, personalaktiviteter, plattformar för kunskapsutbyte och nätverkande. Möjligheterna är otroligt inspirerande för dig som arrangör och initiativtagare till ett evenemang på Sparbanken Skåne Arena.

Fyra eller fyratusen?

Hyr endast en konferenslokal eller få hjälp med hela projektet från idé till genomförande.

Modernt, fräscht och flexibelt

Sparbanken Skåne Arena kan erbjuda event- och konferenslokaler av varierande slag. Fyra eller fyratusen? Vi har kapaciteten, engagemanget och det strategiska läget för att göra ditt möte till en succé.

Konferensbokning

Låt oss titta på era mötesbehov och återkomma med pris och datumförslag. Fyll i vårt bokningsformulär så hör vi av oss inom 24 timmar.

Konferenslokaler

Det fysiska rummet är en viktig ingrediens i uppfattningen och nyttan av er konferens eller kongress. Konferenslokalerna är anpassade för ert sällskap och med rätt akustik skapar de bästa förutsättningarna för en fruktsam sammankomst. Sparbanken Skåne Arena har lokaler för alla tillfällen och som skapar de bästa möjligheterna för ett lyckat event. Läs mer om våra konferenslokaler här nedan för att hitta något som passar ert sällskap.

Konferenspaket

Oavsett om ni ska arrangera en stor dagkonferens eller bara hålla ett viktigt möte är det viktigt att det sker i rätt inramning. På Sparbanken Skåne Arena får ni tillfälle till ett välbehövlig miljöombyte när det har blivit dags för viktiga möten och stora beslut. Våra paket passa de mest förekommande behoven vid alla typer av konferenser.

Givetvis hjälper våra projektledare till med speciallösningar för er som behöver detta. Fyll i bokningsförfrågan eller kontakta oss så hjälper vi er.

Mat & Dryck

Mingla igång morgonen med en härlig frukost i Entréhallen. Kanske väljer Ni en klassisk frukost med kaffe/te, frukostbulle och juice, eller också kickstartar Ni morgonen med en uppfriskande smoothie, frukostbuffé och dansmusik?

Efter ett par produktiva timmar kan vi erbjuda en välsmakande konferenslunch med en enkel dessert och nybryggt kaffe. Kanske föredrar Ni en god kycklingfilé eller en vegetarisk chiligryta? Valet är Ert, vi fixar det mesta. Vi ordnar även affärsluncher för det lilla sällskapet.

När eftermiddagströttheten smyger sig på kan vi erbjuda fika med kaffe/te och bulle eller kanske en frukt och en liten chokladbit.

Vad sägs om en liten Afterwork i baren när konferensen lider mot sitt slut? I Kraftringen Lounge ställer vi snabbt i ordning en trevlig pubmiljö var ni kan sluta upp och summera dagen.

 

Konferensteknik

Vi har teknik i huset för konferenser upp till 100 personer men vi har även kontakterna och erfarenheten att ta in teknik för upp till 4 000 personer, så möjligheterna är många.

Det som vanligtvis efterfrågas till konferenser är projektor och duk för presentationer, ljudanläggning med headset och handenhet. Till deltagarna har vi blädderblock, mobila whiteboards, overhead, penna och papper etc efter önskemål.

 

Konferenslokal

Vårt fina utbud av lokaler ger oss möjligheten att skapa en perfekt dag för just Er konferens. Vi väljer tillsammans vilken konferenslokal som passar bäst för arrangemanget, var ni vill äta lunch och få eftermiddagskaffet serverat. Vi kan presentera en rad olika möbleringar och skärma av ytor med skärmväggar, banderoller och tyg så att även de större ytorna kan kännas intima.

Konferensbokning

Låt oss titta på era mötesbehov och återkomma med pris och datumförslag.

Fyll i vårt bokningsformulär så hör vi av oss inom 24 timmar.