Mötesplatsen i Lund – en plattform för glädje och gemenskap

Välkommen till Lunds mötesplats

Välkomna till Stiftelse Arenan i Lund som driver Sparbanken Skåne Arena – Lunds mötesplats mitt i den expansiva Öresundsregionen. Vi tillgodoser olika inriktningar inom både sport och underhållning. Tillsammans bidrar vi till handboll och idrott för barn & ungdom, genom att använda arenan för att skapa meningsfulla möten och evenemang.

Sparbanken Skåne Arena erbjuder event- och möteslokaler av varierande slag. Vi har kapaciteten, engagemanget och det strategiska läget för att göra ert evenemang till en vinnande succé. Vi hjälper er gärna med allt från de mest förekommande behoven till unika speciallösningar. 

Stor efterfrågan

Efter att restriktionerna släpptes så har vi haft ett stort tryck av bokningar, därav välkomnar vi förfrågningar och bokningar för år 2023 och framåt.

Arenan är en unik plattform med stor efterfrågan. Med sin mångfald av idrottsverksamhet så behöver vi i god tid planera och ber er att ha förståelsen med att boka med god framförhållning för att garantera er plats. 

Möten som gör skillnad

Det är med gemensam förståelse som vi tillsammans skapar en inspirerande mötesplats i Lund. Sparbanken Skåne Arena drivs av Stiftelse Arenan och har ändamålet att driva idrotts- och evenemangsanläggning inom idrottsområde i Lund, med syfte:

– Att skapa förutsättningar för elitidrotten i Lunds Kommun – främst inom handbollen samt

– Att främja idrottsverksamhet för barn & ungdomar

– Att skapa förutsättningar för evenemang och andra publika arrangemang.

Vi vill gärna öka förståelsen om vad vi gör i Arenan. Då vi är ett litet team som vill åstadkomma mycket så vill vi testa ett nytt koncept som ger en win-win lösning med att erbjuda er att hyra våra fina möteslokaler till ett fördelaktigt pris och att ni på egen hand arrangerar allt till ert möte med bl.a. fika och dylikt. 

Vi ser gärna betalning via Swish för smidig hantering. Då Stiftelse Arenan inte är en insamlingsstiftelse och inte får lov att gå med vinst, går alla intäkter oavkortat till idrotten för barn & ungdomar.

 

Arenans egna stjärnor

Vårt mål är att Sparbanken Skåne Arena ska bli en plattform för glädje och gemenskap. Därav erbjuder vi nu våra bästa ambassadörer – våra ungdomar som idrottar på Arenan att arbeta under våra event. Här ska vi skapa möjligheter och erfarenhet – en mötesplats som engagerar alla med ett leende.

Under våren 2022 har vi redan ett fantastiskt inarbetat team som vi varmt rekommenderar till våra arrangörer. Vi ser fram emot att utveckla vårt engagemang ”Våra stjärnor” med att skapa fler arbetstillfällen, utbildningar och roliga, gemensamma händelser. Här behöver vi er hjälp, det är tillsammans som vi skapar förutsättningar och en gladare tillvaro och framtid för våra unga.

 

Hjälp oss att göra mer skillnad

Hjälp oss att utveckla vårt arbete med främja idrottsverksamhet och en vinnande plattform för barn & ungdomar.

  • Swish: 123 226 89 93
  • Mottagarnamn: Sparbanken Skåne Arena

Då Stiftelse Arenan inte är en insamlingsstiftelse går alla intäkter oavkortat till barn- och ungdomsidrotten.

Det är tillsammans som vi gör verklig skillnad❣️

Förfrågan och bokning

Vill ni hyra en möteslokal eller boka plats för ert evenemang? Låt oss titta på er förfrågan och återkomma med pris och datumförslag. Fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi inom 48 timmar. 

Catering

Under pandemin togs beslutet att inte ta in en fast krögare i Sparbanken Skåne Arena. Detta är en del av möjligheten att erbjuda er som arrangör att sätta er prägel och anlita de samarbeten ni önskar för ert möte och event. Detta inkluderar även ombesörjning av cateringtillstånd. 

Vid förfrågan erbjuder Arenan att planera och/eller rekommendera er Arenans samarbetspartners. Vi samarbetar med lokala aktörer som erbjuder en bred variation av smörgåsar/wraps till välsmakande luncher och middagar efter säsong och tema för Ert möte/event. Eller varför inte en energirik powerfika och kanske en egen barista?!

Bjud in till Kraftringen Lounge för en stämningsfull lunch eller middagsbjudning med kanske ett barmingel?

Endast fantasin sätter gränser för Ert unika möte/event.

Teknik & Lokal

Sparbanken Skåne Arena har teknik att erbjuda inhouse men beroende på evenemang har vi även kontakterna och erfarenheten att ta in teknik för bästa helhetsupplevelsen.

Det som vanligtvis efterfrågas till möten är projektor och duk för presentationer, ljudanläggning med headset och handenhet. Till deltagarna har vi blädderblock, mobila whiteboards, overhead, penna och papper etc. efter önskemål.

Vårt fina utbud av lokaler ger oss möjligheten att skapa en perfekt dag för just Ert möte. Vi väljer tillsammans vilken lokal som passar bäst för arrangemanget.

Vid förfrågan och via offert presenteras möblering och möjligheten att skärma av ytor med skärmväggar, banderoller och tyg så att även de större ytorna kan kännas intima.

Möte & Eventbokning

Låt oss titta på era mötesbehov och återkomma med pris och datumförslag.

Fyll i vårt bokningsformulär så hör vi av oss inom 48 timmar.