Främja idrottsverksamheten

Sponsorer & Partners

Det är våra viktiga sponsorer och partners som gör vår Arena möjlig och spelar en stor roll för idrotts och kulturlivet i Lund. Var med och gör skillnad för våra barn och ungdomar. Ingen kan göra allt – men alla kan gör något…

Tillsammans gör vi skillnad

På Sparbanken Skåne Arena skapar vi en gemensam plattform för glädje och gemenskap genom rörelse och upplevelser. Arenan utbildar, skapar arbetstillfällen och livserfarenhet för våra stjärnor – våra barn, ungdomar och ambassadörer inom skola och idrott i arenan och för Lund.

Sparbanken Skåne Arenas framgångsrika event bygger på bra och långsiktiga relationer med våra fantastiska partners och arrangörer.

I arenan träffas vi genom idrott, events och ett spännande och familjärt nätverkande. Vi har många olika former för bra samarbete och söker alltid bra och spännande partners.

Vi önskar fler sponsorer och partners, hjälp oss på resan att skapa en större förståelse och hur viktig arenan, stiftelsen och föreningarnas arbete är för samhällsnyttan. Låt oss vara varandras förebilder och aktivt se till att bidra och göra en positiv skillnad tillsammans.

Är även ni ett företag som ser den gemensamma vinsten av att agera och samarbeta?!

Våra sponsorer

Våra Arenapartners

Arenapartners är en del av Stiftelsefamiljen och driver sina verksamheter i Arenan.

Lugi HF

H43 Lund

Handbollsförbundet Syd

OP Productions

Lunda Padel

WPT Padel

akea

Våra samarbetspartners

It’s on production

Evenemangsteknik

MEAT

Luftkastellet

Dreambag

Kyrkogatan 5

Matbyrån

Klostergatans Vin & Delikatess

Samhall

Toyota

Matstudio

Sparbanken Skåne Arena

En vinnande mötesplats

Lund skapar framtiden.

Verifierad av MonsterInsights