Främja idrottsverksamheten

Sponsorer & Samarbetspartners

Det är våra viktiga sponsorer och samarbetspartners som gör vår Arena möjlig och spelar en stor roll för idrotts och kulturlivet i Lund. Var med och gör skillnad för våra barn och ungdomar. Ingen kan göra allt – men alla kan gör något…

Tillsammans gör vi skillnad

Här skapar vi en gemensam plattform för glädje och gemenskap genom rörelse och upplevelser. Arenan utbildar, skapar arbetstillfällen och livserfarenhet för våra stjärnor – våra barn, ungdomar och ambassadörer inom skola och idrott i Arenan och för Lund.

Vi önskar fler sponsorer och samarbetspartners, det är tillsammans som vi gör skillnad. Hjälp oss på resan om att skapa en större förståelse och hur viktig Arenan, Stiftelsen och föreningarnas arbete är för samhällsnyttan. Låt oss vara varandras förebilder och aktivt se till att bidra och göra en positiv skillnad tillsammans.

Här träffas vi genom idrott och ett spännande och familjärt nätverkande. Är ni ett företag som ser den gemensamma vinsten av att agera?

Våra sponsorer

Alla är välkomna

Sparbanken Skåne Arenas framgångsrika event bygger på bra och långsiktiga relationer med våra duktiga samarbetspartners.

Tillsammans sätter vi kunden i centrum och hos oss är alla välkomna. Vi har många olika former för bra samarbete och söker alltid bra och spännande samarbetspartners.

Våra samarbetspartners

It’s on production

Evenemangsteknik

MEAT

Luftkastellet

Dreambag

Kyrkogatan 5

Matbyrån

Klostergatans Vin & Delikatess

Samhall

Toyota

Sparbanken Skåne Arena

En vinnande mötesplats

Lund skapar framtiden.

Verifierad av MonsterInsights