STUDIO FÖR STREAM

Vi streamar ditt event

I vår arena i Lund har vi byggt ett par olika studios för att enkelt kunna livestreama dina event. Vi har all den teknik som behövs. Här håller du din föreläsning, årsstämma, konsert eller produktlansering, digitalt – med eller utan publik.

Anpassningsbart

Vi anpassar studion efter dina önskemål. Välkommen med dina önskemål – våra möjligheter är oändligt stora. Fantasin sätter gränserna, varför inte en digital mässa? Eller en artistgala?

Livestreamad konsert eller event

Vår studio är portabel och kan lätt flyttas i våra stora lokaler. Du vill kanske livestreama en konsert från en snygg scen – inga problem, vi har lokalerna som krävs. Våra tekniker har expertkompetens gällande ljud, ljus och bild.

Förfrågan

Låt oss titta på era behov och återkomma med pris och förslag. Fyll i vårt formulär så hör vi av oss inom 24 timmar.

Studio 1 – Lightstream

Detta är en liten studio, anpassad för 1-3 personer. Lagom för exempelvis en föreläsning, talkshow eller liknande. Tillgång till TV-skärmar för presentationer och företagslogo

Studio 2 – Middlestream

Lagom stor studio som passar för det mesta. Med eller utan scen, möblerad med sittgrupper eller ståbord. Tillgång till TV-skärmar för visning av presentationer och företagslogo.

Studio 3 – ARENASTREAM

Streama ditt idrottsevent eller en live-konsert, med eller utan publik. Helt anpassningsbar efter dina behov. Läktare eller blackbox. Stor scen, ljusshow och ljud efter dina önskemål.

Livestreamade event – rätt i tiden

Med streamade event / möte är möjligheterna oändliga. Med denna teknik kan du enkelt göra en produktlansering, hålla företagspresentationer och andra event. Din publik kan vara både digital och fysisk, vi har en av södra sveriges största streamingstudio.  Vi har stor vana vid traditionell tv-produktion som lätt kan översättas till streamingprojekt.

 

Förfrågan

Låt oss titta på era behov och återkomma med pris och förslag.

Fyll i vårt formulär så hör vi av oss inom 24 timmar.