Välkommen till Lundaspelen
26-30 December 2022

Varmt välkomna till Lundaspelen ”Memories for Life” 2022!


Sedan 1978 har vi genomfört Lundaspelen med undantag under pandemiåren 2020 och 2021. Fler än 17726 lag från 38 länder har deltagit från 8 års ålder upp till 20

Vi vet att såväl ungdomar som föräldrar, domare och funktionärer längtar till dagarna mellan jul och nyår då hallar skall fyllas med spel, då skolor och hotell fylls med underbara ungdomar och ledare som delar glädje kring handbollen! Domare från runt om i Europa ser fram emot att få döma i denna internationella turnering och har ett särskilt varmt hjärta för Lund och Lundaspelen. Vi hälsar flera klubbar som varit med år efter år varmt välkomna tillbaka! Vi kommer som vanligt kunna erbjuda fartfyllda dagar i Lund med omgivning.

LUGI Handboll som är en av Sveriges största handbollsklubbar med över 1200 aktiva och 60 lag i seriespel och har genomfört Lundaspelen med ett stort antal volontärer från Lund och närliggande handbollsföreningar. Allt för att göra Lundaspelen till en turnering som engagerar både unga och gamla med stor mångfald där alla är accepterade och kan finna glädjen kring handboll.

Rekommenderade evenemang

Verified by MonsterInsights