En plattform för glädje & gemenskap

Förfrågan

Arenan är en unik plattform med stor efterfrågan. Med sin mångfald av idrottsverksamhet så behöver vi i god tid planera och ber er att ha förståelsen med att boka med god framförhållning för att garantera er plats. Vi ser gärna förfrågningar som fyller våra läktarplatser med 1500-4000 besökare.

Arenans egna stjärnor

Vårt mål är att Sparbanken Skåne Arena ska bli en plattform för glädje och gemenskap. Därav erbjuder vi nu våra bästa ambassadörer – våra fantastiska ungdomar genom handboll, idrott och skola att arbeta under våra event. Under år 2022 har vi redan ett fantastiskt inarbetat team som vi varmt rekommenderar till våra arrangörer.

Vi ser fram emot att utveckla vårt engagemang ”Våra stjärnor” med att skapa fler arbetstillfällen, utbildningar och roliga, gemensamma händelser. Här behöver vi er hjälp, det är tillsammans som vi skapar förutsättningar och gemenskap för våra unga. Ett vinnande koncept fyllt av värme, glädje, engagemang som bringar fantastisk erfarenhet och möjligheter.

Skapa ert unika evenemang

Sparbanken Skåne Arena har kapaciteten och det strategiska läget för att skapa unika upplevelser. Med moderna tekniska lösningar skapas perfekta ramar för alla sporter & events på elitnivå. Arenan rymmer upp till 4000 personer och erbjuder möjligheter som bjuder in till nytänkande. 

I denna kreativa miljö får ni som arrangör välja de samarbetspartners ni önskar för ert evenemang. Om ni önskar så hjälper vi er gärna med allt från de mest förekommande behoven till unika speciallösningar.

Ta kontakt så berättar vi mer. Att tänka på är att boka er plats i god tid. Med Arenans mångfald av idrottsverksamhet så krävs planering så vi ber er att ha förståelsen med att boka med god framförhållning för att garantera er plats.

Skicka en förfrågan

Allt är möjligt här! Fyll i detaljer om din eventförfrågan i formuläret nedan så återkommer vi så snabbt som möjligt. Tillsammans fyller vi arenan och våra läktarplatser.

Verifierad av MonsterInsights