En plattform för glädje & gemenskap

Förfrågan

Arenan är en unik plattform med stor efterfrågan. En multiarena med sin mångfald av evenemang och idrottsverksamhet, en plats där det skapas minnen för livet. 

Vi ser gärna förfrågningar som fyller arenan men glädje och gemenskap med hjärterum för upp till 4000 besökare.

Skapa ert unika event

Sparbanken Skåne Arena har kapaciteten och det strategiska läget som perfekt mötesplats för att skapa unika event och upplevelser. I arenan skapas perfekta ramar för alla evenemang som konserter, shower, företagsfester, kongressor, mässor och elitmatcher för att nämna några. 

Eventhallens golv rymmer ca 1 500 parkettstolar och läktarplatser för 2 000 personer samt en teleskopläktare med plats för ytterligare 350 personer. Här skapas glädje och gemenskap genom alla sorters evenemang.

I arenans kreativa miljö får ni som arrangör anlita de samarbetspartners ni önskar för ert evenemang. Vill ni ta del av arenans eventteam eller få rekommenderat våra fantastiska lokala samarbetspartners så är vi redo att stå till tjänst med allt från de mest förekommande behoven till unika speciallösningar. 

Genom ert planeringsmöte erbjuds tillval och tilläggstjänster för att skapa bästa förutsättningar för ert event. Ta kontakt enligt formuläret nedan så berättar vi mer.

Välkomna!

Skicka en förfrågan

Fyll i er förfrågan enligt formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Ni är nu ett steg närmare att skapa ert unika evenemang!

Verifierad av MonsterInsights