BATRA & GLANS, 30 ÅR TILLSAMMANS
8 December kl. 16:00

I 30 år har David Batra och Johan Glans pratat om att göra en scenshow tillsammans. Idén föddes när de 1994 träffades på en amatörtävling i standup, kom på delad första plats och blev bästisar. Det talades om det när de gjorde Kvarteret Skatan tillsammans. Och under inspelningarna av ”Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”. Det har pratats och pratats, år efter år, men nu kära publik är det faktiskt äntligen dags!

I vår åker två Sveriges mest älskade komiker David Batra och Johan Glans ut på turné tillsammans med sin första humorshow som duo! Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

–  Att åka runt i Sverige och möta publiken tillsammans med sin bästa vän är ju en dröm! Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

– Jag ser fram emot att stå på scen tillsammans igen. När vi spelar sketcher ihop, som i “Kvarteret Skatan” och “Morgonsoffan”, får vi verkligen utlopp för vår egen humor, säger Johan Glans.

Datum och tid:

  • Söndagen den 8 december kl. 16:00

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus.

Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Producent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Hemsida:  www.batraochglans.se

MAT & SERVERING: Arenan kommer att öppna upp tidigare för mat och servering i arenan i samarbete med Matstudion Kungsmarken. Mer information kommer inom kort.

Verifierad av MonsterInsights